Achtergrond.

Het Zomer Runcircuit is al meer dan 15 jaar een begrip onder weg atleten in de regio Westland, Den Haag en Rotterdam.  

Elk jaar nemen meer dan 4.000 unieke atleten deel aan één of meer wedstrijden die onderdeel uitmaken van het RunCircuit. Atleten van elk niveau worden uitgedaagd om de strijd met elkaar aan te gaan en zo hoog mogelijk te eindigen in de ranglijst. Voor een plaats in de uiteindelijke ranglijst moet aan minimaal 5 wedstrijden worden deelgenomen. Doe je aan meer wedstrijden mee dan tellen de beste 5 prestaties.

Afgelopen 5 jaar was Maarten Bakker aanjager, coördinator en 'gezicht' van het Runcircuit. Nu hij andere taken in het hardloopwereld op zich heeft genomen zijn we op zoek naar een opvolger. Heb je interesse dan horen we graag van je. Een korte beschrijving van deze leuke rol waarbij je volop contact hebt met lopers/loopsters uit de regio en de diverse wedstrijdorganisatoren kun je hier vinden. We horen graag van je. 

Naast een coördinator zijn we op zoek naar één of meer naamsponsors voor het project. We danken Agium, Fit Force1 en Loperscompany Westland voor hun support in de afgelopen 5 jaar. Bedrijven die interesse hebben om hun naam te verbinden aan dit project kunnen uiteraard contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Dominic Bersee en Richard Lagerweij

Runcircuit@olympus70.nl